A punt la nova temporada de teatre, música i dansa a Sant Celoni

L'Ateneu acollirà enguany nou espectacles de petit format amb una oferta de qualitat, variada i a preus populars

Redacció
18 de febrer del 2013
Els Atrevits, de l'Esplai a l'Ateneu
Els Atrevits, de l'Esplai a l'Ateneu | Pilar Martí
Els Atrevits, de l'Esplai a l'Ateneu Foto: Pilar Martí

El proper dissabte, 23 de febrer, engega la programació estable de teatre, música i dansa A l’Ateneu 2013 que s’allargarà fins a mitjans de juny. Aquesta programació acull un seguit d’espectacles professionals molt diversos, teatre, música, dansa, ciència i la programació local en l’àmbit de les arts escèniques. Segons la regidora de Cultura, Júlia de la Encarnación, "amb aquesta programació volgudament variada i de qualitat volem aconseguir que cada vegada més gent s’apropi a l’Ateneu. Tot i les dificultats econòmiques continuem invertint en cultura amb la voluntat d’arribar a més ciutadans, de totes les edats i gustos".

Pel que fa a la programació professional, aquesta vegada s’ha optat per nou espectacles de petit format i més diversos que en altres ocasions. Dansa teatralitzada amb La Companyia Gestacions i l’espectacle Sota Faldilla, ciència divulgativa amb Marc Boada del programa de TV3 Quèquicom, teatre per distreure i per pensar amb Els petits més grans d’Artristras, música d’avui i d’ahir amb Feeling good d’Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver o música de copla amb Ojos verdes de Miguel de Molina in memoriam a càrrec de la Barni-Teatre, entre d’altres.
 
Una programació pensada per a petits, mitjans i grans. Programada els divendres a les 22 h, els dissabtes a les 20 h i els diumenges a les 12 h, tot pensant en els diferents públics i franges d’edat, facilitant així que tothom pugui anar al Teatre.
 
Preus populars i descomptes amb el carnet de la Biblioteca
Les entrades continuen a preus molt populars, a 10 i 5 €, amb descomptes del 50% per a majors i menors de 14 anys o joves entre 14 i 30 anys amb Carnet Jove i amb la novetat del 10% de descompte per a tothom que tingui el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Els descomptes no són acumulables. Les entrades són a la venda des d'avui.
 
Programació local de qualitat
Pel que fa a la programació local, també acollirà un ventall divers de disciplines, dansa, música i teatre local, tots ells a la Sala Gran del Teatre de la mà de l’Escola de Dansa Esther Cortés, de Cromàtica - Cor de Dones del Centre Municipal d’Expressió, de Rebrot Teatre i del grup de teatre de l’Esplai de la Gent Gran, Els Atrevits.  I, a la Sala Petita, la música dels Sessions’n’sona alguns dissabte, a partir de les 11 de la nit, de febrer a maig. En aquest sentit, la regidora de Cultura destaca "la sort de poder comptar amb l’oferta de programació local que és una mostra de la intensa vida cultural que tenim a Sant Celoni".