Els treballadors de Noge obtenen el suport dels grups parlamentaris d’ERC, CiU i ICV

La secció local d’ERC Arbúcies impulsa una reunió en què els portaveus d’Empresa i Ocupació acorden accions conjuntes de suport al manteniment de l’activitat productiva i l’ocupació dels treballadors

Redacció
14 de febrer del 2013
576_1360839957noge_-_erc2
576_1360839957noge_-_erc2 | ERC Fed. Comarques gironines
ERC amb els treballadors de la carrossera Noge Foto: ERC Fed. Comarques gironines

Representants dels treballadors de Noge, encapçalats per Jordi Calí i Albert Taberner, acompanyats pels responsables d’Indústria de COO de Girona, Josep Serra i José Juan Marín, la presidenta d’ERC d’Arbúcies, Ester Soms, i l’alcalde Pere Garriga, van rebre ahir la solidaritat dels diputats gironins i portaveus a la Comissió d’Empresa i Ocupació del Parlament, Oriol Amorós, Roger Torrent i Sergi Sabrià d’ERC, Meritxell Borràs i Montserrat Roura de CiU i Marc Vidal d’ICV.
 
La reunió, segons que s'informa des d'ERC Arbúcies, ha valorat les dificultats a l’entorn del procediment concursal, així com les diverses opcions que hi ha damunt la taula per mantenir l’activitat productiva i els 93 llocs de treball que afecta l’ERO d’extinció. Els grups parlamentaris s’han compromès a sensibilitzar empreses públiques catalanes com TMB perquè valorin encarregar comandes de vehicles a la futura empresa, que comptaria amb més d’un inversor interessat.
 
Els compromisos dels grups també es centraran en sensibilitzar el Departament d’Empresa i Ocupació al més alt nivell amb l’objectiu de donar les màximes facilitats a l’opció que aporti més i millors garanties de continuïtat dels llocs de treball.
 
Finalment, s’ha acordat una nova reunió de treball el proper dilluns 18 de febrer a les 12 h a Arbúcies a les instal·lacions de Noge. Tal reunió permetrà valorar el resultat de la trobada prèvia que els membres del comitè d’empresa hauran tingut amb els administradors concursals a Arbúcies.