Junts nega haver deixat l'Ajuntament de Sant Celoni amb la caixa buida

Respon al comunicat de l'Alternativa assegurant que van deixar preparats 8 milions d'euros en projectes de finançament

Raül Garcia, portaveu de Junts per Sant Celon i i la Batllòria, respon l'Alternativa.
Raül Garcia, portaveu de Junts per Sant Celon i i la Batllòria, respon l'Alternativa. | Junts Sant Celoni
Nació
27 de març del 2024
Actualitzat a les 10:57h
"És sorprenent que no sàpiguen que des del 2022 hi ha una partida de 400.000 euros per finançar el projecte dels exteriors del Puigdollers. Ara està aprovat i es podria licitar l'obra a la qual, diuen, que no hi volen didicar recursos", així és com ha començat el portaveu de Junts per Sant Celoni i la Batllòria, Raül Garcia, la rèplica al darrer comunicat que va fer l'Alternativa per Sant Celoni i la Batllòria, partit que forma part de la coalició de govern, en relació a aquest tema i que va publicar Nació Baix Montseny.

Però, el que més ha dolgut a Junts són les insinuacions que es van fer en aquest mateix comunicat es van fer en el sentit que van deixar "una caixa del consistori ben buida". En aquest punt Garcia respon que "el que els hem deixat són 8 milions d'euros en projectes de finançament que podran fer gràcies a la previsió de l'anterior equip de govern".

L'exalcalde de Sant Celoni assegura que quan es parla de planificació el preocupa que en el pressupost de l'any 2024 hi posin 2 milions d'euros ficticis o planifiquin inversions per 4,6 milions d'euros i el 2025 8,3 milions d'euros. "Això és una bestiesa i no es podrà arribar a fer", remarca Raül Garcia que afegeix, amb ironia, que aquesta és la bona planificació i la bona gestió d'aquest grup que diu que gestionar bé és d'esquerres.

Al seu parer poc tenen d'esquerres quan "no han estat capaços d'activar el crèdit per suplementar el Camí Ral de la Batllòria que ja s'hauria d'estar fent". també el Casal de la Gent Gran o els carrers del Pla de Palau. "Ens acusen de falta de planificació de molts anys a l'Ajuntament, però el cert és que han pactat amb el grup (PSC) que més anys ha governat Sant Celoni i és el responsable de la falta de planificació del poble de molts anys".

Per Raül Garcia quan no hi ha arguments hi ha els clixés de la ideologia dreta - esquerra. "El que volem és que es governi per les persones i que es gestioni bé perquè sinó ho paguen les persones". El dirigent de Junts convida l'Alternativa a revisar els projectes que estan finançats i que han deixat a punt i que més enllà de la ideologia treballi una mica més per la gent del poble, conclou.
Arxivat a