Jordi Rosell serà el coordinador de la base d'handbol del FC Barcelona a partir del juliol

El tècnic de Sant Esteve de Palautordera compta amb 20 anys d’experiència a l’estructura blaugrana

Jordi Rosell nou coordinador de base d'handbol del Barça
Jordi Rosell nou coordinador de base d'handbol del Barça | FC Barcelona
Nació
26 de març del 2024
Actualitzat a les 18:03h
Jordi Rosell serà el nou coordinador de la base d'handbol del Barça a partir de l'1 de juliol. El de Sant Esteve de Palautordera, que forma part actualment del cos tècnic del primer equip, compta amb 20 anys d'experiència a l'estructura blaugrana en diferents posicions.

Rosell, de 40 anys, va arribar al FC Barcelona l'estiu del 2004 per integrar el cos tècnic de l'equip juvenil. Durant 10 anys, va compaginar les seves funcions en aquesta categoria amb tecnificacions i altres serveis transversals a la base.

A partir del 2013, el tècnic del Baix Montseny es va integrar en l'estructura del primer equip, centrat principalment en tasques de vídeo i anàlisi de rivals. Des de llavors s'ha mantingut de forma ininterrompuda en aquesta posició.

Jordi Rosell forma part actualment de l'equip tècnic de Carlos Ortega i, a més de les seves funcions d'analista, també exerceix com a enllaç entre el primer equip i la base.

En paral·lel a la seva activitat al Barça, Rosell ha fet de professor a l'escola d'entrenadors de la Federació Catalana d'Handbol (FCH) i d’ajudant a diferents seleccions nacionals. Tot això sense deixar de banda l'handbol formatiu, del que té un gran coneixement en tot el territori català.

D'altra banda, Jordi Rosell ha pogut aixecar tres champions amb el FC Barcelona al Lanxess Arena de Colònia format part del cos tècnic de l'equip. La primera l'any 2015, i les següents de manera consecutiva els anys 2021 i 2022.