Arbúcies fa una Marató de sang per acaptar un mínim de 250 donacions

Tindrà lloc aquest dissabte i compta amb una gran implicació d’entitats arbucienques

Redacció
13 de febrer del 2013
Donants de sang
Donants de sang | Jordi Purtí
Donants de sang Foto: Jordi Purtí

Sota l’eslògan “Objectiu 250!”, Arbúcies torna a acollir una Marató de donació de sang. Conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament d’Arbúcies i l’Associació de Donants de Sang de Girona, el proper dissabte 16 de febrer, de 10 a 14.30 h i de 16 a 21 h, es podrà donar sang al Poliesportiu Can Delfí.

L’objectiu de la Marató és sensibilitzar sobre la importància de la donació com un hàbit i incorporar noves persones a aquest costum altruista, que és l’única manera d’aconseguir que els malalts tinguin la sang necessària per als seus tractaments.
La comissió organitzadora treballa per compaginar la donació de sang amb una jornada festiva. Per això, ha implicat a la Marató entitats, institucions, empreses i particulars.

Tots ells donaran el seu suport, col·laboraran en la difusió i faran possible realitzar un seguit d’activitats lúdiques durant l’esdeveniment. A més, durant la Marató hi haurà el màxim de facilitats perquè tothom pugui participar-hi. És la segona edició de la Marató al municipi. La primera va ser l’any 2010. Aquest cop, i tenint en compte les 244 donacions de la primera vegada, es busca assolir els 250 donants, o més.

Entitats, col·lectius i empreses del municipi s’impliquen per contribuir en aquesta festa de la donació de sang. Per al moment, s’ha aconseguit una gran participació d’Arbúcies a la Marató, que queda plasmada en aquest programa d’activitats .