Víctor del Árbol atracció de la 2a Setmana Literària de Sant Celoni

L'escriptor de Santa Maria de Palautordera presentarà dijous la seva nova novel·la Respirando por la herida

Redacció
12 de febrer del 2013
Víctor del Àrbol
Víctor del Àrbol | Jordi Purtí
Víctor del Àrbol Foto: Jordi Purtí

Els e-books i els nous dispositius de lectura és el títol d'una xerrada que aquesta tarda farà sandra Hurtado a la biblioteca L'Escorxador de Sant Celoni, emmarcada dintre de les activitats per celebrar la 2a Setmana Literària que va començar ahir dilluns amb Olga Cercós que, fent de Caputxeta Vermella, va explicar diversos contes de llops. Demà serà el torn de l'hora del conte en anglès The princess and the pea , (La princesa i el pèsol) a càrrec de Cambridge School.

Dijous 14 de febrer un dels plats forts d'aquesta setmana amb l'escriptor de Santa Maria de Palautordera, Víctor del árbol que presentarà la seva nova novel·la Respirar por la herida . Víctor del Árbol l'any 2006 va rebre el premi Tiflos amb la seva primera novel·la El peso de los muertos . L'any 2011 va publicat La tristeza del samurai , obra de gran èxit i traduïda en una desena d'idiomes i best seller a França i per la qual li concedeixen Le prix du Polar Européen 2012 a la millor novel·la negra europea.

La 2a Setmana Literària continuarà divendres 15 de febrer amb la petita hora del conte
amb  l'estacle Tocadits , amb Tantàgora i es clourà dissabte 16 de febrer amb Martina Escoda que presentarà l'espectacle Uf, quin dissabte, rateta Arbequina! , conte infantil inèdit de Maria-Mercè Marçal. Amb la presència de Magda Marçal i Heura Marçal.