La Sareb tanca la venda del Centre Comercial Altrium de Sant Celoni

Es desconeix el nom del nou propietari però tot apunta a una constructora navarresa

El Centre Comercial Altrium de Sant Celoni té nou propietari.
El Centre Comercial Altrium de Sant Celoni té nou propietari. | Jordi Purtí
17 de gener del 2024
Actualitzat el 24 de gener a les 12:13h
El Centre Comercial Altrium de Sant Celoni té des d'aquest mes de gener de 2024 nou propietari després que la Societat d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, SA (Sareb) ho ha venut. El nom del comprador encara no ha trascendeit, però el poc que se sap és que es tractaria d'una empresa del sector de la construcció de Navarra. De fet, representants de l'empresa haurien visitat aquest dimarts el complex lúdic-comercial.

L'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, ha manifestat a Nació Baix Montseny que tenen confirmació de la venda però que també desconeixen qui és la nova propietat i ha dit que "esperem que aviat l'empresa es posi en contacte amb l'Ajuntament  per explicar-nos quin és el seu projecte per donar vida a l'Altrium".

El Centre Comercial Altrium té una superfície de 12.500 metres quadrats i 400 places d'aparcament gratuïtes que es va posar en marxa l'any 2008 i des d'un primer moment la majoria de locals han estat buits i els pocs que van obrir van acabar tancant. Actualment, després de quinze anys, només hi ha en funcionament sales de cinema que acaben contracte l'any 2025, un supermercat, una botiga de telefonia i alguns serveis addicionals.

L'impuls i la construcció va anar a càrrec de Coperfil Group amb una gran inversió, però amb la crisi el complex va acabar a mans de la Sareb, sent un dels actius que requeria un manteniment complex, segons es desprenia del seu informe semestral de l'any 2022.
Arxivat a