L'Ajuntament de Sant Celoni trasllada al delegat del Govern la problemàtica de l'edifici de l'IE Pallerola, el CAP i les urgències pediàtriques

Joan Borràs ha visitat aquest migdia l'Ajuntament de Sant Celoni

L'alcalde, Eduard Vallhonesta, regidors i regidores amb el delegat del Govern de la Generalitat, Joan Borràs.
L'alcalde, Eduard Vallhonesta, regidors i regidores amb el delegat del Govern de la Generalitat, Joan Borràs. | Aj Sant Celoni
25 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 17:17h
La construcció de l'edifici de l'IE Pallerola, la construcció del nou CAP i el restabliment de les urgències pediàtríques a l'Hospital de Sant Celoni han estat tres de les qüestions més tractades que l'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, ha posat sobre la taula aquest migdia en la visita que ha fet el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, a l'Ajuntament de Sant Celoni.

L'alcalde de Sant Celoni ha reiterat la necessitat que té l'IE Pallerola del nou edifici "hi estem treballant per alleugerir al màxim els procesos per tenir-lo el més aviat possible. El mes vinent tenim una altra reunió amb Serveis Territorials per intentar clarificar els terminis".

La construcció del nou CAP també és una necessitat i des de la Generalitat es té molt clar que l'atenció primària és de vital importància i, per això, s'intenta avançar el projecte tant com es pugui."Cal treballar amb el departament perquè sigui una realitat en aquesta legislatura"., ha manifestat l'alcalde de Sant Celoni.

El tercer tema en qüestió, el restabliment de les urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni és una qüestió candent i així s'ha explicat al delegat del Govern de la Generalitat. "És una demanda de tot el territori del Baix Montseny, i no pas només de Sant Celoni", ha dit Vallhonesta. De fet en la reunió de la Comunitat dee Municipis del Baix Montseny que es va fer a Sant Celoni, els alcaldes i alcaldesses del territori van acordar de fer un manifest exigint el retorn de les urgències pediàtriques a Sant Celoni.

Joan Borràs, en la seva qualitat de delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona abans de visitar Sant Celoni també ha estat a l'Ajuntament de Gualba.