Morella estilistes de Sant Celoni rep el premi Despuntan 2013

Ja havia estat reconeguda amb la Q de qualitat, l'estrella The Global Salon i l'entrada al Club Figaro

Redacció
06 de febrer del 2013
Montse Morella amb el guardó Despuntan 2013
Montse Morella amb el guardó Despuntan 2013 | Jordi Purtí
Montse Morella amb el guardó Despuntan 2013 Foto: Jordi Purtí

La perruqueria Morella estilistes de Sant Celoni continua acaparant guardons. Aquest dilluns 4 de febrer, en el marc de la Fira Cosmobelleza i la Fashion Week de Barcelona, ha rebut un dels premis Despuntan de l'any 2013 que la revista Tocado concedeix a deu establiments del sector de tot l'Estat. El guardó ha estat per la col·lecció Àcid Colors amb quatre estils força trencadors basat en cabells negres combinat amb rosa fúcsia o amb verd gespa, adaptant els colors més atrevits als estils més clàssics. Aquests premis s'han convertit en la plataforma independent que aposta pels nous talents de la perruqueria.

Montse Morella ha explicat a BaixMontseny.info que la finalitat de proposar aquesta col·lecció és buscar "una mirada d'alegria en aquesta època de canvi que estem vivint i que al carrer hi hagi estils que moguin sentiments i bon rotllo".

A aquest premi, se li suma la Q de qualitat que va rebre l'abril de l'any passat així com l'estrella The Global Salon com a reconeixement  de la feina en l'àmbit de la gestió, formació i serveis que atorga l'Associació The Q Hair, única en el món de la perruqueria. Des del mes de juliol de l'any passat Morella estilistes forma part del Club Figaro que com explica la perruquera celonina el seu objectiu és "reconèixer l'ofici tant a nivell professional com social de la mateixa manera que en el seu moment fan els sectors de la moda o la gastronomia".

Montse Morella amb el lema "no pararem mai" explica les seves noves propostes en un moment que es compleixen gairebé 80 anys que es va obrir la Barberia Morella i 25 anys de Morella Estilistes.