L'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ordena el cessament l'activitat a la Font de Sant Antoni

Ha requerit a la nova propietat de l'antiga Aigües del Montseny que presenti la documentació necessària de l'activitat que s'està duent a terme

Nació
29 d'agost del 2023
Actualitzat a les 10:00h
Un camió a la planta de l'antiga Aigües del Montseny
Un camió a la planta de l'antiga Aigües del Montseny | Aj Sant Esteve de Palautordera
L'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha emès aquest dilluns un decret d'alcaldia anunciant el seguiment intensiu de l'activitat que s'està duent a terme a la Font de Sant Antoni, al que abans eren les Aigües del Montseny.

En aquest sentit, el consistori recorda que l'aigua és un bé essencial per a la vida i cal fer-ne
un ús molt més racional i responsable. Donades les activitats que, fins ara, s'estaven duent a terme a la planta i al magatzem, adquirits per una nova propietat es considera que amb la documentació aportada no
es justifica la disposició de les concessions d'aprofitament d'aigües subterrànies, tampoc s'acredita el nivell d'afectació a l'aqüífer de la Tordera ni el control.ambiental periòdic necessari.

Per tot plegat, l'alcaldia ha decretat requerir a la nova propeitat que presenti la documentació necessària i, mentrestant ordenar el cessament de les activitats que s'hi estan duent a terme, entre elles l'entrada i sortida de camions i l'activitat del generador.