Jerome Bondaz, nou xef del restaurant Can Fabes de Sant Celoni

El restaurant celoní també fitxa Ivan Solà d'assessor i comença una nova etapa sense perdre els orígens

Redacció
04 de febrer del 2013
Jerome Bondaz i Ivan Solà
Jerome Bondaz i Ivan Solà | Can Fabes
Jerome Bondaz i Ivan Solà Foto: Can Fabes

La nova etapa de Can Fabes, que es posa en marxa dimecres vinent 6 de febrer incorpora a l'equip dues figures importants del món de la cuina. Jerome Bondaz serà el nou xef que substitueix Xavier Pellicer .

El restaurant celonó ha optat per escollir professionals que ja coneixen la casa ja que Bondaz ja va ser a Can Fabes entre els anys 2009 i el 2011. També ha estat treballant a Maison Pic amb Anne-Sophie Pic, al George Blanc de Vonnas, a Pont de Brent amb Gerard Rabaey i al Louis XV amb Alain Ducasse entre d'altres. A més, Jerome Bondaz ha guanyat diversos premis en concursos de cuina internacional.

Can Fabes també ha fitxat Ivan Solà com assessor, que també va estar a Can Fabes
durant 11 anys. Molt valorat i estimat per Santi Santamaria i la família ha treballat a Maximan, a l’Àbac i a All'Enoteca a Canale. Aquest últim any s'ha dedicat al cultiu de la terra.

Tant en Jerome com l’Ivan estan molt il·lusionats amb aquest nou repte i tenen
com objectiu fer una gran cuina de producte. En aquesta nova etapa Can Fabes baixa preus, recupera la carta, i també ofereix un menú de temporada i un menú sorpresa.
Es manté la marca Can Fabes, en la què el restaurant és el referent, on totes les persones que hi ha al darrere són les protagonistes del seu funcionament, el
"Jo també sóc Can Fabes".

Com ja es va anunciar a principis de setmana Can Fabes romandrà tancat fins
el 5 de febrer per manteniment del restaurant i treball intern de l'equip. El dia 6
reobrirà les portes per seguir atenent als seus clients.