El regidor de CiU Miquel Negre oficialitza la dimissió a Sant Celoni

Després de deu anys a l'Ajuntament diu que li cal fer un parèntesi en la seva política

Redacció
01 de febrer del 2013
Miquel Negre en el moment d'oficialitzar la seva dimissió
Miquel Negre en el moment d'oficialitzar la seva dimissió | Jordi Purtí
Miquel Negre en el moment d'oficialitzar la seva dimissió Foto: Jordi Purtí

Miquel Negre, fins ahir regidor de CiU a l'Ajuntament de Sant Celoni, ha oficialitzat la seva renúncia al càrrec al·legant que necessita fer un parèntesi en la seva vida política després de gairebé deu anys de feina, il·lusions, conflictes i reptes. Per aquest motiu, en el ple d'aquest dijous, ha llegit un comunicat d'agraïment a totes les àrees i, en especial, Espai Públic i Esports, del qual en va ser el regidor responsable la legislatura 2007-2011 quan CiU va ser al govern municipal. BaixMontseny.info ja va avançar la notícia de la dimissió el passat 8 de gener.

També s'ha recordat de les entitats de Sant Celoni i La  Batllòria i diu sentir-se orgullós de la feina que s'ha fet i dels professionals que té l'Ajuntament de Sant Celoni. S'ha acomiadat dels regidors i regidores que ara són a l'Ajuntament celoní i ha encoratjat als seus companys de grup municipal que segueixin treballant pel bé del poble.

Miquel Negre, número quatre de la llista per Unió Democràtica de Catalunya, també ha deixat la presidència local de la formació que lidera Duran i Lleida. Serà substituït pel número nou de la llista, Òscar Moles, ja que Bibi López, per motius laborals, ha renunciat a entrar com a regidora.

Francesc Deulofeu, cap de llista de CiU, li ha agraït la feina que ha fet durant tots aquests anys "sempre has estat al teu lloc amb responsabilitat", li ha dit. L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha destacat el seu caràcter dialogant i la manera de fer.