Detenen 8 persones per robar un cotxe a l'àrea de servei de l'AP-7 a Llinars

Els Mossos d'Esquadra els van enxampar in fraganti

NacioGranollers.cat
31 de gener del 2013
Els Mossos d'Esquadra del grup de delinqüència urbana de la comissaria de Granollers van detenir divendres passat vuit persones, enxampades in fraganti a l'àrea de servei Montseny, a l'AP-7, a l'altura de Llinars del Vallès, mentre cometien un robatori a l'interior d’un vehicle. Els arrestats, homes i dones de diverses edats, són de nacionalitat espanyola (excepte tres, que són romanesos) i viuen al Prat de Llobregat i Badalona. Els detinguts, que acumulen més d’una vintena d’antecedents policials, van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, que va decretar llibertat amb càrrecs per a tots ells, excepte per a un menor d’edat que ha ingressat en un centre de menors en règim tancat.

Els fets van ocórrer a les vuit del vespre, en el transcurs d'un dispositiu per, precisament, prevenir robatoris a vehicles en àrees de servei a l'AP-7. Els Mossos van veure arribar conjuntament tres turismes, que van parar al voltant d'un vehicle que es trobava estacionat a l'àrea de servei Montseny des de feia una estona, sense gent al seu interior. Els agents van observar com alguns dels ocupants dels tres turismes sortien dels vehicles i parlaven entre ells breument. Un va entrar a l'interior del restaurant de l’estació de servei, dos homes van realitzar tasques de vigilància i dues persones més es van adreçar directament al vehicle estacionat.

Mentre els agents demanaven suport policial, aquests dos últims homes van trencar el vidre de la porta del copilot i ràpidament van sostreure diversos objectes voluminosos del seu interior, marxant del lloc amb un vehicle a gran velocitat. Va ser aleshores quan els agents van adreçar-se ràpidament per tal d'evitar la fugida de la resta de persones implicades en el fet. En el registre efectuat a l'interior dels vehicles dels detinguts, els agents van observar al terra nombroses restes de vidres esmicolats, dues claus de tres puntes que se solen utilitzar per violentar vidres de vehicles i un tornavís.