Amplificant el benestar emocional en un concert al bosc, a Santa Maria de Palautordera

S'ha celebrat a La Granja Ability Training Center que forma part del projecte AmplificARTE

Riza Godoy cantant a La Granja Ability Training Center en el marc del projecte AmplificARTE
Riza Godoy cantant a La Granja Ability Training Center en el marc del projecte AmplificARTE | AmplificARTE
Redacció
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:57h
Al voltant de dues-centes persones han assistit aquest dimecres al concert d'AmplificARTE que s'ha celebrat a les instal·lacions de La Granja Ability Training Center, a Santa Maria de Palautordera, i que impulsen la Fundació Princesa de Girona i Art House Academy. Els artistes Teo Bok i Riza han trepitjat l'escenari ubicat al mig del bosc per compartir la seva música amb missatge.

El concert, en ple Parc Natural del Montseny, ha començat amb l'entrada de Bok a cavall entonant Algo diferente, una cançó que parla d'un amor a distància. L'artista italià també ha cantat Todo va a estar bien, Esperanza i ha presentat el seu últim treball El día con la noche. Per la seva banda, la cantant i compositora filipina-cubana Riza Godoy ha presentat Y se va se va, Tatuaje i En otra vida.

Les cançons de Teo Bok i Riza formen part d'AmplificARTE. Un projecte educatiu que utilitza la música com a disciplina transveral i eina per treballar el desenvolupament personal i el benestar emocional dels joves, alhora que promou la cultura musical als centres educatius, entitats socials i altres espais. El projecte neix de la unió de la música i l'educació. Una col·laboració de joves docents del programa Generació docents de la Fundació Princesa de Giorna, juntament amb joves artistes d'Art House Academy.  

16.000 joves de més de 25 centres educatius d'arreu de l'Estat ja coneixen el projecte AmplificARTE que uneix música i educació per treballar el benestar emocional.
Durant el concert d'AmplificARTE al bosc, els artistes han reflexionat amb el públic sobre el bullying, la solitud, la pèrdua, el desamor o la frustració.

Fomentar el benestar emocional és precisament l'objectiu de La Granja Ability Center que és un dels col·laboradors del projecte AmplificARTE. Més de 18.000 nens i joves visiten cada any aquest espai per entrenar les competències emocionals des de la vivència i la pràctica de l'educació emocional.