Sumem per Llinars aposta per un govern municipal estable

Gerard Coderch diu que no volen crear fórmules amb mala base que al final s'acabarien desmuntant

Sumem per Llinars, tres regidors que poden donar un govern municipal
Sumem per Llinars, tres regidors que poden donar un govern municipal | SxLl
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:39h


La majoria absoluta dels darrers mandats d'ERC a l'Ajuntament de Llinars del Vallès s'ha trencat aquest passat 28-M amb les eleccions municipals. Per primera vegada s'escollien 17 regidors i regidores i ha deixat una representació molt diversa amb l'entrada al ple de sis partits polítics.

Un d'ells és Sumem per Llinars (SxLl) que amb Gerard Coderch al capdavant han aconseguit representació amb tres regidors, motiu pel qual manifesta que "vam ser el guanyadors de les eleccions municipals 2023 de Llinars del Vallès".

Coderch ha confirmat que des del mateix dilluns 29 de maig varen començar a contactar amb els altres partits amb l'objectiu de crear un govern estable per Llinars del Vallès, "no volem crear fórmules amb mala base que al final s'acabarien desmuntant, Llinars no és el que necessita", ha assegurat a Nació Baix Montseny.

També ha dit que els resultats de diumenge on Sumem per Llinars i la CUP van ser els grups i revelació, indiquen aire fresc i renovació. Remarca que Sumem per Llinars "tenim un programa molt optimista basat en les necessitats reals de Llinars del Vallès i si arribem un pacte amb el partit que sigui serà per poder complir els nostres compromisos electorals", ha assenyalat el cap de llista d'aquesta formació.

Després del 28-M l'Ajuntament de Llinars del Vallès estarà representant per ERC (7), PSC (3), SxLl (3), CUP (2), MALL (1), Junts (1)