70 persones segueixen la presentació de BredaBatega

Un projecte que neix de la necessitat d'enriquir els coneixements dels bredencs dins l'esfera emocional

per NacióBaixMontseny, 30 de gener de 2013 a les 12:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Presentació BredaBatega Foto: DBM

Al voltant d'unes setanta persones han seguit la presentació de projecte d'Educació Emocional BredaBatega que s'ha portat a terme a la Sala Polivalent del Centre Cívic i Social de Breda i que organitza l'Associació de Veïns i Vilatans de Breda amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi.


Es tracta d'un projecte que neix de la necessitat d'enriquir els coneixements dels bredencs dins l'esfera emocional amb l'objectiu de millorar la seva capacitat per afrontar els esdeveniments vitals diaris. BredaBatega és dirigit per la metgesa Isabel Ortiz amb la col·laboració d'altres professionals locals i comarcals com Jaume Font, Oriol Güell i Susanna Gutiérrez.

El curs és previst de posar-lo en marxa el pròxim dia 13 de febrer i s'allargarà fins el pròxim mes de juny amb una durada de vint hores en dues sessions mensuals de dues hores per sessió i està adreçat a qualsevol persona a partir dels 16 anys. En aquest curs es vol que les persones siguin conscients dels seus recursos i els sàpiguen utilitzar. I també es preten oferir eines noves que els permetin afrontar la vida amb entusiasme.

 
Al llarg de cada sessió s’impartiran coneixements de forma magistral, utilitzant dinàmiques de grup, exercicis i debats per afavorir l’aprenentatge. En el decurs de totes les sessions la interacció entre docent i participants serà constant, i s'adaptaran els continguts a les necessitats dels assistents, ajustant-se als objectius del curs.


 
   

 

Participació