1 de 10
natura

Xerrada a Sant Celoni sobre la gestió del Parc Natural del Montseny en el Dia Europeu dels Parcs

Anirà a càrrec de Xavier Navalón, director de l'espai natural, a la Rectoria Vella

Indrets del Parc Natural del Montseny | Jordi Purtí
per Nació Baix Montseny, Sant Celoni | 24 de maig de 2023 a les 08:21 |
Durant la Setmana de la Natura 2023, l'Ajuntament de Sant Celoni organitza una xerrada aquest dimecres 24 de maig en el marc del Dia Europeu dels Parcs sobre la gestió del Parc Natural del Montseny; a càrrec de Xavier Navalón, director del Parc Natural del Montseny. Explicarà en què consisteix la gestió d'un espai protegit com el del parc, on es treballen temes tan diversos com la protecció de la biodiversitat, l'ús públic i les activitats agroforestals. L'acte tindrà lloc a les set de la tarda a la Sala d'actes de la Rectoria Vella. Al final de l'acte es farà una visita al Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor.

A Sant Celoni i a la Batllòria s'estan portant a terme, des del cap de setmana passat, diverses activitats relacionades amb la Setmana de la Natura. Per dissabte vinent 27 de maig s'ha programat una passejada pel Montnegre per conèixer les herbes de ratafia i per diumenge 28 una Jornada naturalista al voltanta de la Tordera i la presentació de l'APP de realitat augmentada de Les Llobateres.


Les activitats s'allargaran fins el 10 de juny. Així, l'agenda del divendres 2 de juny està ocupada per la Festa Toca Bosc, una activitat de Ciència Ciutadana Censos visuals de llúdriga i cimena amb la pel·lícula Els diaris de l'aigua de Jane Campion + Col·loqui; el dissabte 3 de juny una activitat de Ciència Ciutadana Quants nius d'oreneta tenim a Sant Celoni?; el diumenge 4 de juny una j Jornada de recollida de residus Let's Clean up i matinal de tallers i jocs de Natura; el dilluns 5 de juny Taula rodona a Punt 7 Ràdio Som natura. Com cuidar-la perquè ens cuidi; i el dissabte 10 de juny Visita guiada a la planta potabilitzadora de Can Sans. D'on prové l'aigua que bevem?

 

Participació