Les treballadores de Manipulados Madueño comencen la tercera setmana d'aturades parcials

El sindicat CNT ha decidit estrenar la Caixa de Resistència confederal per ajudar-les econòmicament a sostenir la lluita

Les treballadores de Manipulados Madueño en conflicte laboral amb l'empresa
Les treballadores de Manipulados Madueño en conflicte laboral amb l'empresa | CNT Vallès Oriental
Redacció
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:39h
Les treballadores de la secció sindical de CNT a l'empresa Manipulados Madueño de Llinars del Vallès segueixen en lluita, amb les seves reclamacions de cobrar puntualment i sense més endarreriments i cobrar el que encara se'ls deu, mesures urgents de prevenció de riscos laborals i un pla de viabilitat de l'empresa. Després d'onze dies d'aturades parcials de dues hores, aquestes se seguiran fent des d'aquest dilluns 22 de maig, de 13h a 15h davant l'empresa.
 
El passat dia 19 de maig les treballadores van cobrar una de les nòmines que se'ls devia, però encara se'ls deu una altra nòmina i altres impagaments, segons s'ha informat des del sindicat CNT. Els dies 14 i 21 s'han fet manifestacions a Llinars del Vallès i Cardedeu –poble que guarda relació amb la direcció de l'empresa–.
 
El Comitè Confederal de CNT ha decidit estrenar la Caixa de Resistència confederal, una eina aprovada al XII Congrés Confederal que va tenir lloc a Canovelles el passat desembre. D'aquesta eina solidària en sortirà una aportació econòmica que ajudarà a les treballadores de la secció sindical de CNT a Manipulados Madueño a sostenir la lluita.
 
A més, des de CNT Vallès Oriental anunciaran properament un Fons Solidari per rebre aportacions solidàries de qui vulgui donar suport a les companyes en lluita.