Eviten l'intent d'una plantació de marihuana al Montnegre

Es va localitzar a Can Riera de Fuirosos, a Sant Celoni

Es van encintar l'accés i els entorn per evitar l'accés.
Es van encintar l'accés i els entorn per evitar l'accés. | XPN
Redacció
20 de maig del 2023
Actualitzat a les 8:00h
Els guardes forestals i la colla de manteniment del Parc del Montnegre i el Corredor, juntament amb la Unitat Regional del Medi Ambientr del Mossos d'Esquadra han desmantallat una plantació il·legal de marihuana a Can Riera de Fuirosos, a Sant celoni, a la zona de Montnegre. Es dona el cas que l'intent d'inici de plantació es volia fer en una plantació ja desmantellada fa dos anys.

La plantació es va localitzar el passat 13 d'abril i el desmantallament definitiu es va fer al cap de tres setmanes. Dies abans a la intervenció, l'URMA va fer una inspecció a la zona de plantació i va trobar abundant material per començar a plantar, però no va trobar-hi les persones i es va encintar l'accés i els entorns dels camps per tal d'evitar l'accés a la zona.

El dia de la intervenció, l'URMA va constatar que s'havia abandonat l'intent de plantació, ja que molta part del material de valor instal·lat al camp per al seu manteniment havia estat retirat. Tot i així, encara es va haver de retirar força material abandonat i deixalles a l'entorn per part de la guarderia i la colla de manteniment del Parc.

Es va constatar que ja s'havien realitzat clots en línia per començar la plantació i també que s’havia tallat una superfície nova de bosc, uns 300 metres quadrats, a més dels camps ja oberts l'any 2021.​​​​




 
Arxivat a