3a Edició Art i Comerç amb Finestres amb Disseny a Sant Celoni

Del 18 de maig al 17 de juny als aparadors dels comerços celonins

Finestres amb art a Sant Celoni
Finestres amb art a Sant Celoni | Aj Sant Celoni
Nació Baix Montseny
18 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:50h
Art i ComerçSant Celoni acollirà del 18 de maig al 17 de juny la tercera edició d'Art i Comerç de Sant Celoni amb la proposta Finestres amb Disseny promoguda pels comerciants de Sant Celoni amb el suport de l'Ajuntament. Enguany, els aparadors de 35 comerços mostraran les obres de diferents creatius del món del disseny.

En aquest sentit es proposen dues activitats. La primera aquest mateix dijous 18 de maig amb una visita teatralitzada pels aparadors dels comerços participants. Començarà a les cinc de la tarda a la plaça de la Vila. La segona activitat s'ha programat per al divendres 16 de juny Resprem art al carrer, mostra dels treballs de les escoles d'art de Sant Celoni. De les sis de la tarda a les vuit del vespre, a la plaça de la Vila i a la plaça de l'Església.

Durant tot aquest temps es podran descobrir les 35 instal·lacions repartides pels aparadors dels comerços de la vila i donarà l'oportunitat de passejar per Sant Celoni amb una nova mirada, a través de les cracions dels 35 creatius participants.
 

Plaf on Sarti Come Rc 2023 by naciodigital

Arxivat a