Manifestació dels treballadors de la carrossera Noge d'Arbúcies

Unes 150 persones s'han concentrat aquesta tarda a la plaça de la Vila per manifestar el seu rebuig al tancament de l'empresa que deixa 93 treballadors sense feina

Redacció
28 de gener del 2013
Els treballadors de Noge s'han manifestat aquesta tarda a Arbúcies
Els treballadors de Noge s'han manifestat aquesta tarda a Arbúcies | Fina Colomer
Els treballadors de Noge s'han manifestat aquesta tarda a Arbúcies Foto: Fina Colomer

Els treballadors de la carrossera Noge s'han concentrat aquest dilluns, 28 de gener, a a les 6 de la tarda davant la plaça de l’Ajuntament d’Arbúcies per manifestar el seu rebuig absolut a la decisió de l’empresa de tancar la factoria i acomiadar tota la plantilla, i per demanar el suport del govern municipal i de la Generalitat en defensa dels llocs de treball.

Els treballadors, amb el suport de veïns del poble i treballadors d'altres empreses, han encapçalat la protesta amb una pancarta que deia "No som culpables. reclamem solució. No al tancament de Noge". Aquest no ha estat l'únic missatge que han expressat els treballadors que perden la feina  ja que també han fet al·lusió al propietari de l'empresa "Vergonya t'hauria de donar haver enfonsat l'empresa del teu pare. Lladre, Miquel Genevat".

El Sindicat d’Indústria de CCOO de Girona ha donat suport a la convocatòria i denuncia que no s’hagi obert una via de negociació per intentar buscar una solució alternativa que no representi el cessament definitiu de l’activitat i de l’ocupació. A més a més, recorda que l’empresa encara deu el pagament del 60% de la nòmina de desembre als treballadors.

Noge és una empresa d’Arbúcies que es dedica a la fabricació de carrosseries per a autocars i que actualment té 93 persones en plantilla.

Una de les pancartes que portaven els treballadors de Noge Foto: Fina Colomer