El canvi climàtic serà el fil conductor de la Fira Ecovita de Riells i Viabrea

Se celebra aquest cap de setmana amb la finalitat de donar més visibilitat a un problema que afecta la societat

Una edició anterior d'Ecovita a Riells i Viabrea
Una edició anterior d'Ecovita a Riells i Viabrea | NBM
20 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:50h

Durant tot aquest cap de setmana a Riells i Viabrea tindrà lloc la sisena edició de la Fira Ecovita que tindrà el canvi climàtic com a temàtica per donar més visibilitat a un problema que està afectaant la societat, "perquè el canvi climàtic té afectacions en tots els àmbits: la mobilitat, l'alimentació i l'agricultura, entre altres sectors", ha manifestat Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea.

L'Ecovita va néixer fa sis anys com a Fira Ecològica per a posar a l'abast dels visitants productes de tota mena relacionats amb la sostenibilitat, alhora que és un espai per a la conscienciació de tots.

És per això, que enguany a la fira que s'ha organitzat a Riells i Viabrea s'ofereix farcida d’activitats, propostes i parades de tota mena per gaudir-la i "per a fer-nos, tots plegats, militants en el compromís en defensa del nostre poble i del nostre planeta", ha dit Bagot.

A més de la fira d'entitats de productes ecològics i de proximitat durant els dos dies també hi haurà una xerrada sobre els ajuts a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, l'autoconsum i l'aerotèrmia, amb Albert Ferrer i un taller-demostració de cuina contra el canvi climàtic, a càrrec de l'Alf Mota.

Programa Ecovita 2023 Vok2 ... by naciodigital

Arxivat a