El cap de la policia local d'Arbúcies deixa el càrrec per tornar a Tossa

Després de quatre anys i mig torna a la policia municipal del municipi costaner per raons personals i familiars

Redacció
25 de gener del 2013
Grau Gelpí en una imatge d'arxiu
Grau Gelpí en una imatge d'arxiu | Aj. d\'Arbúcies
Grau Gelpí en una imatge d'arxiu Foto: Aj. d'Arbúcies

Grau Gelpí, cap de la policia local d'Arbúcies, ha deixat el seu càrrec i se'n torna a Tossa de Mar, el seu poble natal, després de quatre anys i mig d'haver arribat al municipi baixmontsenyenc. Durant aquest tewmps la seva tasca ha consistit, tal com ell mateix explica en una carta publicada al web  municipal "intentar crear una policia amb sensibilitat social i propera als arbuciencs i arbucienques".

En aquest mateix escrit explica que marxa per motius personals i familiars "em veig en la necessitat de tornar al lloc d'on venia" i agraeix el tracte rebut a l'exregidor Josep Carrapiço (ERC) amb qui va començar el procés i a Daniel Saborit (Entesa x Arbúcies), actual regidor de Governació i Mobilitat.

En la seva carta de comiat també es recorda de l'exalcalde Roger Zamorano (ERC) i de l'actual, Pere Garriga a més dels agents de la policia local que ha tingut a les seves ordres per "la seva il·lusió per tirar la policia endavant supera totes les adversitats que es poden trobasr". Grau Gelpí conclou dient que estan capacitats per consolidar una policia professional i integral al servei d'Arbúcies.

A partir d'ara, Grau Gelpí tornarà serà el sotscap de la policia local de Tossa de Mar, càrrec que ja ocupava abans d'anar a Arbúcies.