L'AOC reconeix l'Ajuntament de Vilalba Sasserra per la seva maduresa digital en municipis de 501 a 1.000 habitants

També han rebut reconeixents els ajuntaments de Sant Pere de Vilamajor, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i el Consell Comarcal del Vallès Oriental

Vilalba Sasserra segon Ajuntament en la categoria de 501 a 1.000 habitants amb més maduresa digital  segons l'AOC
Vilalba Sasserra segon Ajuntament en la categoria de 501 a 1.000 habitants amb més maduresa digital segons l'AOC | AOC
Nació
30 de març del 2023
Actualitzat a les 11:50h
L’Ajuntament de Vilalba Sasserra ha estat reconegut pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) com a segon municipi d'entre 501 i 1.000 habitants que ha destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. El lliurament de reconeixements es va fer ahir dimecres al Teatre Kursaal de Manresa.

Aquests reconeixements es donen d'acord amb l'Índex de Maduresa Digital que fa l'AOC i que es determina a partir de l'anàlisi d'uns indicadors objectius, les dades d'ús dels serveis AOC i de l'anàlisi dels webs dels ens locals.

L'Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d'un ens públic.
Pel que fa al Baix Montseny també han estat reconeguts els ajuntaments de Sant Pere de Vilamajor (1.001 a 5.000 habitants) i Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor (en la categoria de 5.0001 a 20.000 habitants). També ha estat reconeugut el Consell Comarcal del Vallès Oriental (més de 50.000 habitants).
 

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor entre el Top 10 de consistoris amb més maduresa digital Foto: AOC

 

Els Ajuntaments de Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor reconeguts en la categoria de 5.001 a 20.000 habitants Foto: AOC

El Consell Comarcal reconegut per l'AOC Foto: AOC