Xavi Blas: «Volem que a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ningú se senti cohibit»

El candidat d'ERC i Palau Avança assegura que obriran les portes del consistori de bat a bat per transformar la manera de fer política

Asseguts: Núria Ripollès, Carme Forcadell i Xavi Blas
Asseguts: Núria Ripollès, Carme Forcadell i Xavi Blas | Jordi Purtí
26 de març del 2023
Actualitzat a les 16:34h


"A les fosques però amb democràcia, ja que nosaltres sabem veure les coses amb uns altres ulls", així és com ERC i Palau Avança va criticar de manera directa el govern municipal de Junts de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. El missatge s'ha enviat aquest divendres al vespre en l'acte de presentació del partit republicà celebrat a la plaça de la Vila i amb uns focus apagats "perquè no ens els han encès tal com havíem pactat".

Una crítica que ha servit per manifestar que ERC palau és la clau per fer avançar Santa Maria de Palautordera i transformar la manera de fer política "obrirem les portes del consistori de bat a bat, a tothom i sense que ningú s'hagi de sentir cohibit en la seva relació amb l'administració local".

Xavi Blas, de nou candidat a alcaldable en les eleccions municipals del 28-M, assegura que disposen d'un equip de persones molt engrescador i que no s'oblida de ningú. En aquest sentit, el candidat fa tàndem amb Núria Ripollès, tots dos actualment regidors a l'oposició de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Manifesten que el seu programa és la continuació del que els republicans palauencs han presentat en els darrers vuit anys "però sempre en constant evolució perquè el fem entre tots, aquesta és la nostra essència".

El gruix del programa encara no l'han donat a conèixer però sí que han deixat entendre que les polítiques per disposar d'habitatge social, treballar per un futur dels joves al municipi i el comerç local seran tres dels eixos que volen aplicar "Santa Maria de Palautordera ha de ser un municipi on la gent es socialitzi i no pas convertir-lo en un poble dormitori", s'ha assegurat des de la candidatura republicana.

Xavi Blas, Núria Ripollès i la candidatura sencera van rebre el suport de Carme Forcadell, la presidenta del Parlament de Catalunya empresonada pel procés. "Ara hi ha molts partits que es diuen republicans, nosaltres no ho hem de dir perquè ho som des del primer dia. Ho portem a l'ADN. Va recordar que ERC és el partit més represaliat i més castigat i l'únic que té un president de la Generalitat afusellat.