1 de 10

El conseller Elena anuncia a Riells i Viabrea vuit nous efectius de Mossos a la Selva interior

El conseller d'Interior diu que es podrà donar un millor servei a poblacions com Riells i Viabrea, Breda, Hostalric i Sant Feliu de Buixalleu

El conseller Joan Ignasi Elena i l'alcalde Josep Maria Bagot reunits a a Riells i Viabrea | Interior
per Redacció, Riells i Viabrea | 22 de març de 2023 a les 20:05 |
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat aquest dimarts a la tarda la incorporació aquest mes de març de vuit nous efectius de Mossos d'Esquadra a la comissaria de Santa Coloma de Farners, que serviran per reforçar la presència policial a la Selva interior.

En el marc d'una reunió amb l'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, Elena ha destacat ha destacat que "això suposa un 11,7% d'efectius els darrers dos anys i situa la dotació d'agents com la més gran de la darrera dècada".


Amb aquest augment de dotacions, el conseller ha assegurat que "podrem reforçar el patrullatge i la proximitat als municipis de la Selva Interior". "La proximitat és l'ADN del cos de Mossos, i és evident que per fer possible la proximitat calen agents. Per això reforcem el nombre d'agents a la zona, per donar un millor servei a poblacions com Riells i Viabrea, Breda, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i la resta de municipis de la Selva interior”, ha afegit.

L'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, ha celebrat la incorporació dels nous efectius, que "suposen, a més, un rejoveniment del cos", i ha destacat, tal com ha fet també el conseller, la tasca de coordinació entre els municipis i Mossos d'Esquadra "per resoldre les problemàtiques que tenim al territori".

 

 

Participació