Endesa reforma la subestació de Llinars del Vallès i beneficia a cinc municipis del Baix Montseny

La renovació tecnològica ha suposat una inversió de 21.700 euros i beneficia 22.580 clients de dues comarques

Subestació de Llinars del Vallès
Subestació de Llinars del Vallès | Endesa
Redacció
22 de març del 2023
Actualitzat a les 16:16h
Endesa ha acabat la renovació tecnològica a la subestació de Llinars del Vallès amb l'objectiu de reforçar el servei elèctric a un total de dotze municipis del Vallès Oriental i el Maresme. L'actuació, que ha consistit en la substitució de dues bateries de 48 volts per dues amb més capacitat, millora de manera directa la qualitat i continuïtat del servei a més de 22.580 clients d'ambdues comarques.

El nou equipament està compost de dos mòduls d'una intensitat de 105 Ah (ampers hora per mòdul), la qual cosa permet millorar la funcionalitat dels serveis auxiliars de la instal·lació com són els sistemes d'interrupció d'energia, els sistemes de telecontrol i les proteccions. Així, el subministrament que ofereix la instal·lació elèctrica es dota d'una major potència i capacitat, fet que comporta una millora en l'autonomia i la fiabilitat del servei als clients.

Els treballs, que han suposat una inversió de 21.700 euros aportats íntegrament per la companyia, milloren el servei elèctric als municipis d’'rgentona, Dosrius i Òrrius, al Maresme; i Cànoves i Samalús, Cardedeu, les Franqueses del Vallès, Llinars del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor i Vilalba Sasserra, al Vallès Oriental.