Gabriel García-Miguel de Ciutadans, s'incorpora a la llista del PSC de Llinars

L'excap de llista del partit taronja l'any 2019 va entrar a l'Ajuntament després d'abandonar el PSC la legislatura 2003-2007

Joan Ramon, esquerra, amb Gabriel García-Miguel el nou fitxatge per a la candidatura del PSC a Llinars del Vallès
Joan Ramon, esquerra, amb Gabriel García-Miguel el nou fitxatge per a la candidatura del PSC a Llinars del Vallès | PSC Llinars del Vallès
Nació
20 de març del 2023
Actualitzat a les 17:33h


Gabriel García-Miguel que havia estat el cap de llista de Ciutadans a les anteriors eleccions municipals, serà el número tres de la llista dels socialistes de Llinars del Vallès als comicis del proper 28 de maig, hi anirà com a independent.   
 
L'excandidat de Ciutadans havia estat un militant històric del PSC, que va arribar a ser regidor d'Esports la legislatura 2003-2007. Acabada aquella legislatura, va deixar el PSC per discrepàncies internes, i amb els fets del procés de 2017 va decidir tornar a la política de la mà de Ciutadans, sent el cap de llista a les eleccions municipals de 2019, i aconseguint l'acta de regidor. Per motius laborals, va renunciar a ser regidor poc després.

La deriva de Ciutadans cap a una dretanització cada cop més gran, va fer que deixés de sentir-se còmode en aquest partit. Això ha acabat provocant que ell i la resta de membres de Ciutadans a Llinars del Vallès decidissin no tornar-se a presentar.  
 
Després d'un període de reflexió, Gabriel García-Miguel ha decidit incorporar-se al projecte del PSC de Llinars, encapçalat pel candidat Joan Ramon, ja que el veu "com la millor alternativa pels veïns i veïnes de Llinars, especialment al barri de Sant Josep", que, segons García-Miguel "no és, en absolut, una prioritat de l'actual equip de govern, tot el contrari: ens tenen abandonats".
 
El candidat socialista, Joan Ramon, ha volgut destacar la incorporació de Gabriel García-Miguel, que "si em permeteu l'expressió, torna a casa. El Gabriel representa millor que ningú el nostre projecte a Sant Josep i aporta al projecte experiència de govern".

Llista paritària, cremallera

L'assemblea que ha celebrat el PSC de Llinars ha aprovat la llista que es presentarà a les eleccions municipals que inclou a García-Miguel com a número tres, i destaca Tere Serra com a número dos, que repeteix perquè "ha fet una tasca fonamental a l'ajuntament i al partit" ha explicat el candidat socialista i incorpora com a número quatre a Belén Payà,  vinculada durant molts anys al teixit social i comercial de Llinars del Vallès. Jordi Sobrequés, candidat a l'alcaldia en les eleccions de 2007 i 2011, tancarà la llista.
 
Es tracta d'una llista paritària, cremallera, que combina experiència i renovació i que és representativa del municipi a nivell territorial i social i amb una mitjana d'edat de 52 anys. Joan Ramon ha manifestat sentir-se molt "orgullós que el nostre projecte compti amb aquest equip, que està preparat per governar i donar a Llinars el nou impuls que necessita".