Josep Maria Gayolà renuncia a encapçalar la candidatura d'ERC a l'alcaldia de Sant Celoni

Fernanda Crovara, que anava de número dos, serà la nova candidata del partit republicà

Josep Maria Gayolà amb Fernanda Crovara, la nova candidata d'ERC Sant Celoni i la Batllòria
Josep Maria Gayolà amb Fernanda Crovara, la nova candidata d'ERC Sant Celoni i la Batllòria | ERC Sant Celoni
21 de març del 2023
Actualitzat a les 10:16h


La secció local d'ERC de Sant Celoni i la Batllòria ha comunicat a primera hora d'aquest matí que Josep Maria Gayolàha renunciat per raons personals a encapçalar la candidatura del partit republicà a les eleccions del pròxim 28 de maig. El candidat ha plantejat el relleu per raons personals relacionades amb la recent pèrdua de la seva esposa. Conscient de la responsabilitat personal i política que implica el seu lloc a la candidatura, i valorant que en aquest moment no pot donar-se al cent per cent, ha decidit fer un pas al costat i ha demanat a les seves companyes i companys que assumeixin amb fermesa la tasca de la campanya.

Alhora ha refermat el seu compromís polític amb Esquerra, i la seva disponibilitat per col·laborar amb la secció local del partit en tot allò que té a veure amb la política municipal i la seva tasca al capdavant de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Sant Celoni.

Des d'Esquerra, manifesten el seu total suport al seu company, agrair la seva generositat, i la seva enteresa. Se li ha proposat, i ell ha acceptat, tancar la llista de la candidatura.

L'assemblea de militants d'Esquerra Sant Celoni i la Batllòria, ha escollit la Fernanda Crovara per encapçalar la llista, i des d’avui mateix és la candidata a l'alcaldia. Farà equip amb la Zoraida Díaz i en Carles Palanca.

El proper dia 1 d'abril, a la plaça de l'església de Sant Celoni a les 12 del migdia tindrà lloc la presentació de la candidata republicana a les elccions municipals del proper 28 de maig.

Dos actes de precampanya

Josep Maria Gayolà, que el passat mes de novembre va ser nomenat candidat d'ERC Sant Celoni i la Batllòria, en les darreres setmanes havia participat en dos actes de precampanya. El 4 de febrer va tenir lloc l'acte de presentació al parc de les Illes Belles de Sant Celoni on va anunciar els tres eixos de la campanya perquè "Sant Celoni torni a vibrar".

El 26 de febrer va fer un acte a la Batllòria amb el suport de Joan Tardà. En aquest acte va dir que ERC vol promoure un model turístic familiar a la Batllòria aprofitant l'oportunitat que el donarà el futur carril bici a la C-35.