Presentació oficial de Jordi Rotllant com l'alcaldable de Sant Hilari Sacalm del Partit Independent de les Guilleries

«El que dona sentit a la política municipal són les persones del nostre poble i han d'estar presents en les decisions»

Jordi Rotllant durant la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Hilari Sacalm
Jordi Rotllant durant la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Hilari Sacalm | PIG - Més Poble
Nació
14 de març del 2023
Actualitzat el 19 de març a les 12:29h


Jordi Rotllant ja s'ha presentat a la ciutadania com a candidat a l'alcaldia de Sant Hilari Sacalm pel Partit Independent de les Guilleries (PIG) en les eleccions municipals que se celebraran el proper 28 de maig. L'acte es va celebrar aquest darrer diumenge 12 de marça a la plaça Dr. Gravalosa amb l'assistència d'una seixantena de persones. Rotllant és actualment tinent d'alcalde del govern municipal i va ser escollit cap de llista, per unanimitat, el passat mes d'octubre.

Durant els parlaments va recordar que el PIG va formar-se, ara fa vint anys, amb la "voluntat de canviar la política municipal", cosa que va motivar al candidat a apropar-se a la política. Jordi Rotllant, de 49 anys, va fer èmfasi que "el que dona sentit a la política municipal són les persones del nostre poble i, perquè aquesta política sigui efectiva, han d'estar presents en les decisions".

En aquest sentit, l'alcaldable va remarcar que un dels objectius és "aconseguir que el poble tingui interès per la política i en vulgui participar". "Com volem treballar per Sant Hilari sense escoltar la seva gent?", va preguntar Rotllant.

També va remarcar que el PIG és un partit "compromès", tant amb el poble com amb els seus ideals i amb el futur del municipi. En aquest sentit, i tal com ha fet el seu antecessor de càrrec i tal com marca el Codi Ètic del partit, Rotllant romandrà al capdavant del PIG un màxim de vuit anys.

Jordi Rotllant va remarcar també que cal apostar per la sostenibilitat ambiental, social i econòmiva "volem treballar per un poble millor".