Núria Masnou repetirà com alcaldable d'Esquerra Montseny

L'actual alcaldessa ha fet oficial la seva candidatura aquest cap de setmana

Núria Masnou en l'acte d'aquest cap de setmana
Núria Masnou en l'acte d'aquest cap de setmana | Esquerra Montseny
Nació
13 de març del 2023
Actualitzat el 17 de març a les 11:53h
L'actual alcaldessa de Montseny, Núria Masnou, repetirà com alcaldable en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig amb la intenció de revalidar l'alcaldia aconseguida fa quatre anys. La presentació es va portar a terme dissabte passat en un acte celebrat a l'espai multifuncional del municipi i que va ser el colofó de la mostra de la feina feta al nucli urbà pel partit republicà en la legislatura 2019-2023, amb la participació dels regidors de l'equip de govern.

Masnou assegura que en aquests darrers quatre anys s'han complert molts dels propòsits plantejats durant la legislatura i és per això que volen seguir sent útils "per afrontar amb fermesa nous projectes per Montseny durant els propers quatre anys".

En el decurs de la presentació es van posar en valor diversos aspectes com el tema de l'aigua, des d'un bon principi prioritari per l'equip de govern. En aquest sentit, s'ha arraanjat el dipòsit d'aigua del Pujol, s'han col·locat noves aixetes, cloradors i bombes per la xarxa d'aigua pública i s'ha implantat la gestió per telecontrol dels nivells d'aigua i clor. També de les accions realitzades a l'escola pública Puig-Drau, al camp d'esport, a l'espai multifuncional i al Casal de Cultura.

En les explicacions donades per Esquerra al públic assistent es va destacar les accions culturals que s'han pogut portar a terme en els darrers quatre anys i l'impuls que s'hi ha pogut donar malgrat els anys condicionats per l'emergència sanitària de la Covid-19. En el marc de la feina feta.

Capítol a part són les explicacions referents a les finances "Varem començar legislatura amb un deute de 200.000 euros i acabem legislatura havent fet més amb els comptes nets i sense deutes", va dir el regidor Lluís Freixes.