Sis denúncies en una setmana per actes d'incivisme a Sant Celoni i la Batllòria

Quatre són per abocament de voluminosos i dues a conductots de patinets elèctrics

Abocament a la Batllòria a prop de la Tordera
Abocament a la Batllòria a prop de la Tordera | Aj Sant Celoni
Redacció
13 de març del 2023
Actualitzat a les 10:08h
La Policia Local de Sant Celoni ha tramitat aquesta setmana passada sis denúncies relacionades amb conductes incíviques. En quatre dels casos s'ha tractat per abocaments incorrectes de voluminosos amb posterior identificació dels responsables. Les altres dues infraccions han estat a conductors de patinets elèctrics, una per saltar-se semàfor en vermell i l'altra per circular en sentit contrari a la marxa..

Pel que fa als abocaments voluminosos s'han localitzat al carrer Olzinelles, on un veí de Llinars del Vallès i va llençar material de la construcció. A la Batllòria, al costat de la Tordera, un veí de Riells i Viabrea hi va fer un abocament incorrecte i també a la Batllòria una empresa va llençar-hi material electrònic. El quart cas s'ha tractat d'un abocament d'uralita aal carrer Ausiàs March de Sant Celoni fet per un veí del municipi.

Aquestes denúncies s'emmarquen en la lluita contra l'incivisme on des de fa temps l'Ajuntament de Sant Celoni hi ha posat el focus. Com sempre en aquests casos, s'apel·la al civisme de la ciutadania per fer bé les coses i es recorda que enm cas d'haver-se de desprendre de voluminosos es pot anar a la deixalleria o bé demanar la concertació d'un servei gratuït de recollida. També hi ha servei de recollida de voluminosos cada primer dimarts de mes.

Altres notícies que també et poden interessar

 
Arxivat a