Feministes Baix Montseny convoca una marxa de torxes no mixta a Sant Celoni

També s'ha fet una crida per participar del 8M Vaga Feminista Baix Montseny

A Sant Celoni aquest vespre hi haurà una nova marxa nocturna no mixta organitzada per Feministes Baix Montseny
A Sant Celoni aquest vespre hi haurà una nova marxa nocturna no mixta organitzada per Feministes Baix Montseny | Jordi Purtí
NACIÓ
07 de març del 2023
Actualitzat a les 10:42h
Un any més, Feministes Baix Montseny ha convocat a Sant Celoni una marxa nocturna no mixta durant tot el recorregut per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Amb el lema La nit és nostra, la marxa de torxes sortirà aquest dimarts 7 de març de la plaça de l'Estació i acabarà a la plaça de la Vila, on a un quart de nou del vespre "els homes Cis són benvinguts".

A Sant Celoni per aquest 8M s'han programat diverses activitats entre les quals hi destaca 8M Vaga Feminista Baix Montseny. S'ha fet una crida a dones, lesbianes, trans i persones no binàries per a una jornada reivindicativa i festiva per a totes les edats. La concentració s'ha previst a la plaça de l'Estació a dos quarts de vuit del matí per esmorzar i començar a les 9 la Femicercavila i a les 12 del migdia a la plaça de la Biblioteca es faran tallers, xerrades, un vermut musical i un dinar de carmanyola. a la tarda tenen intenció de desplaçar-se a la manifestació de Granollers.

Per aquest Dia Internacional de les Dones també s'ha previst ml'acció reivindicativa "Els carrers també són de les dones" i pintada de murals. Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Baix Montseny faran un canvi simbòlic de nom d'alguns carrers de Sant Celoni. A partir de les 10 del matí. I els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Baix Montseny pintaran un mural a dos quarts d'11 del matí a la plaça de la Vila.

El 8M es completarà a Sant Celoni amb un taller de defensa personal per a dones que impartirà Xavier Costa a la Sala Bernat Martorell. És un acte organitzat per Juntes de Sant Celoni i la Batllòria.

Precisament, a la Batllòria divendres vinent hi haurà un sopar de carmanyola per commemorar el Dia Internacional de les Dones. S'acabarà amb ball per a totes.També a La Batllòria, però diumenge 12 de març, se celebrarà la 6a Caminada Popular del Dia de la Dona. és oberta a tothom.

Altres notícies que també et podrien interessar

 
 

 

Arxivat a