Donació de 6.500 euros a l'Associació Neurològica Baix Montseny

Provinents de la campanya «Tote bag solidària»

Redacció
28 de febrer del 2023
Actualitzat el 03 de març a les 11:25h
Imatges de la Tote bag solidària que ha servit per recaptar diners
Imatges de la Tote bag solidària que ha servit per recaptar diners | ANBM
L'Associació Neurològica Baix Montseny ha rebut una donació de 6.500 euros fruit dels diners recaptats de la campanya Tote bag solidària impulsada per la mare  d'una noia (M.M.G.). La campanya ha consistit en la venda d'una bossa de roba amb un dibuix que la noia va fer quan tenia set anys i que porta la inscripció "que el seu art serveixi per millorar la vida de les persones". A la campanya també hi han col·laborat botigues de Sant Celoni i d'altres municipis.

Des de l'Associació Neurològica Baix Montseny, mitjançant un escrit de la presidenta Maria Bofill, s'ha agraït el gest de manera pública remarcant que "La M.M.G. ha fet el seu primer gran acte solidari, la tenim molt present."

Senyora:
Com a presidenta de l'Associació Neurològica Baix Montseny, considero just, reconèixer el gran acte de bondat que s'ha tingut a favor de la nostra Associació.
Voldria manifestar-li, en nom meu, de la junta que presideixo i de tots els que formen part de l'Associació, personal, usuaris, voluntaris, l'agraïment per la gran donació que ens heu fet, mitjançant la campanya "Tote bagsolidària", de la que ens heu lliurat (sis mil cinc-cents euros). La M.M.G. ha fet el seu primer gran acte solidari, la tenim molt present.
Us ho agraïm de tot cor.
 
Maria Bofill i Batlle
presidenta
Arxivat a