Juntes organitza quatre activitats per al Dia de la Dona a Sant Celoni

Entre el 3 de març i el 19 de març es farà la presentació d'un llibre, un taller de defensa personal, cine-fòrum i una caminada per la Vall de Santa Fe

La Dra Marga Nadal serà aquest divendres a la Biblioteca l'escorxador per presentar el llibre Vides regalades
La Dra Marga Nadal serà aquest divendres a la Biblioteca l'escorxador per presentar el llibre Vides regalades | NBM
NACIÓ
01 de març del 2023
Actualitzat a les 15:28h
Juntes, de Junts per Sant Celoni, organitza quatre activitats emmarcades en el Dia Internacion al de la Dona. D'aquesta manera, aquest divendres 3 de març, s'ha programat la presentació del llibre Vides regalades, de Marga Nadal, que es farà a la Biblioteca l'escorzador a dos quarts de set de la tarda.

Per al 8 de març, també a dos quarts de set de la tarda, a la sala Bernat Martorell es portarà a terme un taller de defensa personal per a dones que impartirà Xavier Costa. Per aquesta activitat l'aforament és limitat i cal preinscripció prèvia al correu [email protected].

Juntes tanmateix ha programat pel divendres 10 de març una sessió de cine-fòrum a la sala Lluís Giró del Teatre ateneu, a càrrec de Mercè Palau i es passarà la pel·lícula Persèpolis. L'aforament és limitat i cap inscripció prèvia.

Finalment, el diumenge 19 de març  es farà una sortida a la Vall de Santa Fe recorrent el SL-C73 Roc Perer. La trobada és prevista a tres quarts i cinc de deu a l'estació de tren, per pujar a Santa Fe amb autocar. Cal portar esmorzar, dinar i calçat adient. Cal inscriure's abans.

 
Arxivat a