Un camió s'encalla al pont de sortida de La Baronia del Montseny

Transportava material de construcció i va entrar a la urbanització de Vallgorguina sense comunicació prèvia a l'Ajuntament

Nació
24 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:48h
El camió encallat a La Baronia del Montseny
El camió encallat a La Baronia del Montseny | VV
Un camió va quedar creuat ahir al vespre al pont de sortida de la urbanització La Baronia del Montseny i va provocar el col·lapse de la carretera C-35 durant gairebé una hora i mitja, el temps que es va trigar per poder normalitzar la circulació. Els fets van passar cap a les set del vespre, una hora punta d'entrada i sortida de veïns de la zona.

El vehicle de grans dimensions va entrar a La Baronia del Montseny per transportar material de construcció per a una casa de la urbanització en obres que, segons ha informat l'Ajuntament de Vallgorguina, no havia fet cap avís previ, tal com és preceptiu en aquests casos.

Al lloc dels fets s'hi van traslladar els Vigilants de Vallgorguina i els Mossos d'Esquadra, així com responsables municipals de l'Ajuntament que van organitzar el desencallament del vehicle, utilitzant ciment. De manera colateral, una part de la urbanització va quedar a les fosques, ja que el pas del camió va malmetre fils del corrent elèctric.
 

Més d'una hora i mitja per desencallar un camió del pont de La Baronia del Montseny



Altres notícies que també et poden interessar

 
Arxivat a