El PSC ja ha confirmat cinc alcaldables al Baix Montseny

El Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental i Moianès ha donat llum verda a la candidatura de Francesc Lázaro a Santa Maria de Palautordera

D'esquerra a dreta: Francisco Lázaro, Cristina Martínez, Eduard Vallhonesta, Joan Ramon i Jèssica Pérez
D'esquerra a dreta: Francisco Lázaro, Cristina Martínez, Eduard Vallhonesta, Joan Ramon i Jèssica Pérez | Jordi Purtí i diversos autors
22 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:31h
Francesc Lázaro, actualment regidor de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, encapçalarà la llista del PSC a aquest municipi del Baix Montseny. Aquest dimarts al vespre el Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental i Moianès hi ha donat llum verda, juntament a altres vuit candidatures de la comarca vallesana i, si no hi ha cap novetat, dissabte vinent seran ratificades pel Consell Nacional que se celebrarà a Viladecans.


Amb la candidatura a l'alcaldia de Francesc Lázaro ja hi ha cinc alcaldables del PSC al Baix Montseny en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Amb anterioritat, entre els mesos de juliol i novembre, s'havien fet públiques les candidatures de Joan Ramon a Llinars del Vallès, Jèssica Pérez a Sant Pere de Vilamajor i Eduard Vallhonesta a Sant Celoni. Als quatre vallesans cal afegir-hi, des de la setmana passada, la selvatana Cristina Martínez a Riells i Viabrea.

El PSC del Vallès Oriental, fins ara, ja ha confirmat la concurrència a les eleccions municipals a vint-i-set municipis.