Una festa sexual podria ser l'origen de l'homicidi de la Baronia del Montseny

El jutjat de guàrdia de Granollers ha decretat presó per al detingut

La casa de la Baronia del Montseny on es va originar la discussió que va acabar amb un homicidi
La casa de la Baronia del Montseny on es va originar la discussió que va acabar amb un homicidi | NBM
Redacció
20 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:04h
L'home detingut pels Mossos d'Esquadra, presumptament relacionat amb la mort violenta d'un altre home de 38 anys, ha entrat a presó aquest cap de setmana, després de decretar-ho el jutjat de guàrdia de Granollers. Els fets van passar la matinada de divendres passat en el número 6 del carrer Sant Marçal, a la urbanització la Baronia del Montseny de Vallgorguina.

Pel que s'ha pogut saber, l'origen de la discussió que va provocar la baralla entre els dos homes podria ser enmig d'una festa sexual amb alcohol i drogues, una cosa força habitual en aquesta casa fins ben entrada la matinada, que ja havia provocat amb anterioritat les queixes dels veïns.

Efectius de la DIC pertanyents a l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord han obert una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. La casa ha quedat precintada i el cas està sota secret de les actuacions.

La persona detinguda és de nacionalitat estrangera però europea, mentre que la víctima tenia 38 anys i és de nacionalitat espanyola. Feia cinc anys que vivia en aquesta casa.


 
Arxivat a