Josep Maria Gayolà: «Necessitem un Sant Celoni que torni a vibrar»

El candidat a l'alcaldia d'ERC fa una pinzellada dels programa dels republicans basat en tres eixos

Josep Maria Gayolà, candidat d'ERC Sant Celoni i la Batllòria
Josep Maria Gayolà, candidat d'ERC Sant Celoni i la Batllòria | Jordi Purtí
04 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:45h
ERC Sant Celoni i la Batllòria ha començat a caminar amb un acte públic cap a les eleccions municipals del 28 de maig d'aquest any 2023. L'acte ha tingut lloc aquest dissabte al vespre a la pista poliesportiva de les Illes Belles. El candidat Josep Maria Gayolà, en la seva intervenció ha dit que queda molta feina per fer i començar des de zero "ERC té un equip molt preparat i molt capaç de pilotar l'Ajuntament de Sant Celoni. No serà una tasca fàcil però tenim un projecte guanyador".

Un programa del qual n'ha fet una pinzellada i ha dit que el Sant Celoni del futur ha de pivotar al voltant de tres eixos que són la clau perquè el poble, en els darrers temps una mica decaigut, faran que "Sant Celoni torni a vibrar i donar solució a les mancances que ara té", ha remarcat el candidat republicà.

El primer eix passa per construir un Sant Celoni més emprenedor potenciant el comerç i la restauració. També potenciar el turisme, sempre des d'una visió ecosostenible i eficaç.

El segon eix d'ERC seria potenciar un Ajuntament que es preocupi pels problemes dels celonins i les celonines. Que doni espai al jovent i que l'oci, l'esport i la cultura sigui adequada per a tothom.

El tercer eix programàtic que ha esmentat Josep Maria Gayolà ha sigut l'oferiment d'un ens local transparent, eficaç, ben gestionat i que pugui recuperar els serveis i que sigui l'Ajuntament que els veïns i les veïnes de Sant Celoni i la Batllòria necessiten i es mereixen.

Per això han creat un equip del qual ja es coneixen els quatre primer noms de la candidatura i que juntament amb el cap de llista Josep Maria Gayolà, també hi haurà, per aquest ordre, Fernanda A. Crovara, Zoraida Díaz i Carles Palanca.

 

D'esquerra a dreta: Josep Maria Gayolà, Fernanda A. Arribas, Zoraida Díaz i Carles Palanca Foto: Jordi Purtí