Marc Uriach es presenta a la reelecció de l'alcaldia de Gualba per Junts

Disposa de majoria absoluta des de les eleccions municipals de l'any 2011

Marc Uriach candidat de Junts per Gualba a les eleccions municipals 2023
Marc Uriach candidat de Junts per Gualba a les eleccions municipals 2023 | Jordi Purtí
03 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:55h
L'actual alcalde de Gualba, Marc Uriach, es presentarà a la reelecció a l'alcaldia del municipi per Junts. la presentació s'ha fet aquest dijous al vespre a l'Aula de Natura del Parc Mediambiental de Gualba amb la presència del secretari general de Junts, Jordi Turull, que va dir del canditat que "encarna els millors valors i actituds per estar al capdavant d'un Ajuntament".

Marc Uriach assegura que vol seguir liderant un projecte que va començar l'any 2011 per propiciar que Gualba segueixi avançant amb prosperitat i dinamisme "un projecte seriós, ferm i de pensar en positiu". En la presentació ha recordat que des que és alcalde Gualba ha hagut de sauperar molts entrebancs com la crisi econòmica, el Gloria o la pandèmia "però sempre ens n'hem ensortit i molt bé. Hem endreçat elo poble i hem sanejat l'economia de l'Ajuntament perquè som exigents amb nosaltres mateixos".

Diu que per ell és un orgull ser al capdavant d'un gran equip de persones amb una gran qualitat humana i professional "tenim projecte i equip per fer de Gualba un poble amb futur i identitat com a poble".

Aquesta és la quarta vegada que es presenta a unes eleccions municipals. L'any 2011 va encapçalar com a independent la candidatura de CiU i va aconseguir majoria absoluta. En les eleccions de 2015 i 2019 renovà la majoria absoluta i continuà exercint l'alcaldia del municipi.