Dues noves denúncies per abocaments indeguts a Sant Celoni

La Policia Local ha pogut esbrinar els responsables dels voluminosos abocats a la plaça de l'estació i al polígon industrial Molí de les Planes

L'abocament incívic localitzat i denunciat al polígon industrial Molí de les Planes de Sant Celoni
L'abocament incívic localitzat i denunciat al polígon industrial Molí de les Planes de Sant Celoni | Aj Sant Celoni
Redacció
02 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:03h
L'Ajuntament de Sant Celoni ha informat de la tramitació de dues noves denúncies per abocaments de voluminosos indeguts a diversos punts del municipi. Concretament, a la zona enjardinada de la plaça de l'estació -entre els carrers Alguersuari i Sant Jaume- i l'abocament de material mecànic i de vehicles al carrer Reg del Molí en el polígon industrial Molí de les Planes. La Policia Local ha pogut esbrinar els responsables d'aquests dos abocaments.

L'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha manifestat que des de l'Ajuntament se seguirà perseguint i actuant contra aquestes accions incíviques "perquè creiem en el civisme i responsabilitat col·lectiva", apel·lant un cop més al civisme de la ciutadania. En aquesta mateixa línia, des de l'Ajuntament es demana col·laboració ciutadana "per denunciar de manera anònima si es detecta alguna actitud incívica".

També es recorda que en cas d'haver-se de desprendre de residus voluminosois es pot anar a la deixalleria o bé utilitzar del servei de recollida concertat gratuït (tel. 607185287). La propera recollida de voluminosos serà el dimarts dia 7 de febrer.
Arxivat a