Tres detinguts multireincidents a Hostalric per cometre dos furts a l'AP-7

Objectes robats pel mètode de la roda punxada ja s'havien denunciat a la comissaria de Sant Celoni

Els Mossos d'Esquadra detenen tres lladres multireincidents a Hostalric
Els Mossos d'Esquadra detenen tres lladres multireincidents a Hostalric | Mossos Esquadra
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:18h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres de 37, 38 i 39 anys multireincidents per cometre dos furts a l'autopista AP-7 amb el mètode de la roda punxada. Va passar el dia 27 de gener a la tarda. En tots dos casos, els delinqüents van actuar al tram d'autopista comprès entre Maçanet i Riudellots de la Selva.

Van enganyar les víctimes fent-los creure que havien punxat una roda i, quan s'aturaven al voral, mentre un dels lladres les distreia, un altre aprofitava per sostreure allò que podia de dins els cotxes. Els mossos els van poder atrapar aquell mateix vespre, després que un d'ells intentés fugir d'un control a la C-35 a Hostalric saltant del cotxe, fugís per una zona boscosa i provés de saltar una tanca.

Quan van escorcollar el vehicle dels lladres, els mossos van trobar-hi dues ulleres que havien robat durant els furts que havien comès just a primera hora de la tarda. Les víctimes ja ho havien denunciat a les comissaries de Sant Celoni i Girona.

Els Mossos d'Esquadra van detenir els tres multireincidents per dos delictes de furt. La investigació, però, continua oberta. La policia va trobar més objectes dins del cotxe, també procedents de furts, i està intentant localitzar-ne els propietaris.

Els arrestats van passar a disposició el 28 de gener al jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. El jutjat en va decretar llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

 
Arxivat a