1 de 10
successos

L'esfondrament de part d'un sostre d'un immoble de Sant Celoni obliga desallotjar 15 persones

L'immoble no reuneix les condicions mínimes d'habitabilitat i està precintat

Quinze persones desallotjades d'aquest immoble de Sant Celoni | Jordi Purtí
per Redacció, Sant Celoni | 31 de gener de 2023 a les 13:32 |
L'esfondrament de part d'un sostre d'un immoble del carrer Major de Sant Celoni aquest dilluns al vespre va fer que els Bombers aconsellesin el desallotjament de les 15 persones que hi vivien, entre les quals dues famílies amb infants.

Davant d'aquesta situació Serveis socials de l'Ajuntament de Sant Celoni valora la situació de cada unitat familiar i es dona solució habitacional a les dues famílies amb infants i 6 persones més en diversos establiments. La resta es reallotja a casa de familiars i amics.


Per la seva banda, Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny ha fet suport en alimentació, transport, ERIE Equip de resposta immediata en emergències, suport psicosocial també suport en el trasllat de les pertinences i emmagatzematge.

D'acord amb l'avaluació dels tècnics municipals l'edifici no reuneix les condicions mínimes d'habitabilitat i queda precintat. Mentrestant, aquest matí s'ha coordinat un servei d'entrada controlada i retirada de pertinences per torns i a la vegada Serveis socials està valorant cada unitat familiar per trobar la solució més adequada.

 

Participació