Tancada per la neu la pista de Santa Fe a Fontmartina al Parc Natural del Montseny

També hi ha itineraris senyalitzats amb afectacions i restriccions al turó de l'Home amb vehicle

Nevada a Santa Fe del Montseny
Nevada a Santa Fe del Montseny | Oficina Parc Natural del Montseny
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:22h
L'Oficina del Parc Natural del Montseny i Reserva de la Biosfera, situada a la Masia Mariona de Mosqueroles, ha informat avui que la pista que va des de Santa Fe (la Guardiola) fins a Fontmartina està tancada a conseqüència de la nevada d'ahir. La incidència està senyalitzada i també s'ha col·locat un cadenat per barrar el pas.

A més, al Parc Natural del Montseny encara hi ha altres afectacions pendents de solucionar-se en itineraris senyalitzats. És el cas de l'itinerari de la volta al pantà de Santa Fe del Montseny, que està tancat per la presa de dilluns a divendres, per treballs de manteniment. També el GR 83 Camí del Canigó amb un tram impracticable a la zona de Riells per la desaparició d'una passera.

L'accés amb vehicle al turó de l'Home està restringit pel mal estat del ferm fins que no es realitzin els treballs de manteniment i millora. També està restringit per risc d'esllavissades, el sender senyalitzat des del Collet de Sant Martí fins al Turó de Tagamanent no està practicable.