Les deu taules sectorials de Sant Hilari Sacalm es troben per fomentar el treball en xarxa

L'alcalde Joan Ramon Veciana valora de manera positiva la «Taula de Taules»

Un aspecte de la trobada de les taules sectorials a la Sala Noble de Sant Hilari Sacalm
Un aspecte de la trobada de les taules sectorials a la Sala Noble de Sant Hilari Sacalm | Aj Sant Hilari Sacalm
Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:13h
Una trentena de persones de les deu taules sectorials que hiu ha a Sant Hilari Sacalm han participat de la trobada d'espais comunitaris. Els objectius eren posar en valor la tasca del treball comunitari, afavorir la participació ciutadana i del teixit associatiu i posar en comú què és i què fa cada espai per fomentar el treball en xarxa.

Hi havia representants de les taules de Benestar i Comunitat de Gent Gran, Benestar i Comunitat de Joves i Addiccions, Ciutadania, Esports, Turisme, Salut, Accessibilitat, Comissió d’Igualtat (i +LGTBI), Pla Educatiu d’Entorn i la taula d'entitats culturals, que és de nova creació. Es va obrir un debat i es va veure la tasca que es fa des de cada espai comunitari.

A la trobada hi havia personal tècnic, membres de l'equip comunitari de la Selva, entitats, ciutadania i l'alcalde Joan Ramon Veciana, que va destacar la gran quantitat d'espais participatius que hi ha al municipi i va fer una valoració molt positiva d'aquesta "taula de taules". L'alcalde afirma que això ha de servir "per treure’' informació i fer més divulgació per aconseguir fer créixer la participació".