1 de 10
agenda

Què fer aquest cap de setmana al Baix Montseny: 25 i 26 de març

Consulta les activitats més destacades que s'han programat als municipis de la comarca natural

Maria i Jesús a Veniu a Mi, la Passió de Llinars. | Joan Ramon Garcia
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni | 23 de març de 2023 a les 17:19 |
Perquè no se t'escapi res, Nació Baix Montseny t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana als municipis de la comarca natural. Són les següents:

1. Sant Celoni: Va de madres

Dies 24, 25 i 26 de març representació de l'obra de teatre Va de madres. Un text inèdit creat a partir d'una idea de Cristina Fernández i desenvolupat a partir del treball personal de les actrius que intenta fer-nos reflexionar sobre el paper de les mares d’una forma divertida, còmica i dramàtica al mateix temps. teatre Municipal Ateneu. a les 20h dissabte i 18h diumenge.

2. Sant Celoni: Connectats

Dissabte 25 de març Connectats, espectacle de dansa amb la Jove Cia. Contrajazz. és una peça de dansa que engloba l'escenificació de la nostra societat a les xarxes socials, que ens enllaça entre nosaltres, ens apropa en la distància però alhora ens sincera sobre el sentiment de soledat inclús estant connectats. A les 17h al Teatre Municipal Ateneu.

3. Arbúcies: Itineraris (Re)voltes

Dissabte 25 de març. A les 11h. a la plaça de la Vila. Un itinerari per 4 espais significatius de la Vila on el grup participant, amb l'acompanyament d'una guia i persones dinamitzadores, recorrerà a peu la memòria d'accions passades i presents de suport mutu i construcció col·lectiva que s'han fet a Arbúcies els darrers trenta anys que tenen per objectiu d'afavorir la integració, la convivència i la cohesió social.

4. Llinars del Vallès: Veniu a mi. La Passió de Llinars

Dissabte 25 de març El grup de teatre Till-Tall presenta de manera planera i entenedora la història dels darrers anys de Jesús, posant-hi rigor, sentiment, amor i, molt especialment, donant veu a les dones que el van acompanyar. Representacions 2023: 25 i 26 de març al les 17 h. i 1 i 2 d'abril a les 17 h. al Teatre auditori de Llinars del Vallès.

5. Hostalric. Inauguració i benedicció del mural de l'Anunciació

Diumenge 26 de març. Se celebrarà la inauguració i benedicció del mural de l'Anunciació a la parròquia de Santa Maria dels Socors. L'acte tindrà lloc a les 11 h, després de la missa dominical. I, seguidament, l'autor Joan Carles Osuna explicarà la seva creació a tots els assistents. La trobada estarà presentada per Raffaello Ducceschi, expert en art. L'esdeveniment està organitzat per la Comissió del Projecte Pictòric d'Hostalric i l'Associació pel Patrimoni Històric d'Hostalric. 

Participació