1 de 10
solidaritat

L'artista d'Arbúcies Rufi Mulero dona a Creu Roja Catalunya l'escultura «Vida»

Fins el 12 de febrer estarà exposada al Museu Etnològic del Montseny La Gabella

D'esquerra a dreta: Jordi Garcia, Rufi Mulero, Josep Quitet i Pere Garriga amb l'escultura Vida | Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny
per Jordi Purtí Pursals, Arbúcies | 23 de gener de 2023 a les 10:06 |
L'artista arbucienc, Rufi Mulero, ha fet entrega de la seva escultura Vida a Creu Roja Catalunya. L'acte, celebrat dissabte passat 21 de gener, es va fer a les sales del Museu Etnològic del Montseny, on l'autor està exposant.

Vida vol representar les penúries, els perills i les dificultats que tenen totes les persones migrants quan volen venir a Europa travessant la Mediterrània amb pateres i jugant-se la vida. "Són persones que tenen els mateixos desitjos que qualsevol de nosaltres. La diferència és que ells no tenen res". L'escultura l'ha donada a Creu Roja perquè és una institució que amb les seves accions ajuda a tota aquesta gent a poder tenir l'esperança per a un futur millor.


L'obra vol ser un vaixell, feta amb  xarxes, ampolles de vidre i metall, estarà exposada a La Gabella fins el dia 12 de febrer i després es donarà a Creu Roja Catalunya que, inicialment, l'exposarà al Centre Humanístic Sant Martí de Tous a Barcelona i, de manera definitiva es traslladarà a la seu de Creu Roja Girona una vegada s'hagin acabat les obres que s'estan fent.

A l'acte de donació van acompanyar a l'artista arbucienc el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, el president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, i l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga.

 

Escultura Vida que l'artista Rufi Mulero ha donat a Creu Roja Catalunya Foto: Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny
 
Participació