1 de 10
Festa Major

Pep Plaza, un dels atractius de la Festa Major d'hivern de Gualba

A la programació festiva també hi destaca l'actuació de l'Esbart Jove de Gualba, el gegants i un estofat de senglar, entre d'altres

L'humorista i actor, Pep Plaza
per Nació, Gualba | 20 de gener de 2023 a les 07:00 |
L'actor Pep Plaza serà un dels atractius de la Festa Major d'hivern de Gualba que comença aquest mateix divendres 20 de gener i s'allargarà durant tot aquest cap de setmana. L'actor, conegut per haver format part dels programes televisius Polònia i Crackòvia, entre d'altres, actuarà aquesta nit a la sala Gorg Negre i presentarà l'espectacle d'humor Pep, en directe.

Per demà dissabte les activitats populars tindran una posició preponderant en la programació festiva, com la XIX caminada popular a les 9 del matí que sortirà de la plaça Joan Ragué. També hi destaca la ballada de danses populars de l'Esbart Jove de Gualba, amb la participació de l'Esbart Sant Martí de l'Ateneu Torrellenc i el seu espectacle Dones. Aquest esbart va apadrinar fa 30 anys l'Esbart Jove de Gualba. A les sis de la tarda a la sala Gorg Nergre. El dissabte de festa major s'acabarà amb un concert de l'Orquestra Motherfucker, a partir de dos quarts d'onze de la nit.


I pel diumenge 22 de gener un munt d'activitats esperen a qui vulgui participar de la Festa Major d'Hivern amb la XXI Fira d'hivern, la plantada i cercavila de gegants juntament amb les colles convidades i una degustació d'estofat de senglar com a actes més destacats. Tota la informació de la Festa Major a  www.gualba.cat.
 

 

Participació