Reciclatge amb benefici social a Gualba

L'Ajuntament i Ekipolis han instal·lat nous contenidors de recollida d'olis domèstics i de roba usada i l'empresa destinarà el 0,7% dels seus beneficis al Banc d'Aliments de Gualba

Redacció
21 de gener del 2013
Els nous contenidors
Els nous contenidors | Aj. de Gualba
Els nous contenidors Foto: Aj. de Gualba

L'Ajuntament de Gualba aposta per la separació de residus i per això amb la col·laboració de l'emplesa Ekipolis.com ha instal·lat a la via pública contenidors per a la recollida d'olis vegetals residuals embotellats i roba usada i han posat en marxa la campanya "Col·labora amb el medi ambient i amb l'ajuda social. Recicla".

En la campanya informativa de l'Ajuntament es recorda que l'oli que s'aboca per l'aigüera malmet les canonades, pot contaminar el mar i els rius i deteriorar la xarxa de sanejament. "Reciclant-lo ajudem a preservar el medi ambient i a fomentar el seu ús com a combustible biodièsel", es recalca.

Pel que fa a la roba usada s'han posat en funcionament nous contenidors de recollida que serà classificada, reparada i reutilitzada. L'empresa Ekipolis.com destinarà el 0,7% dels seus beneficis al Banc d'Aliments de Gualba.

Els contenidors s'han col·locat a quatre zones del terme municipal: A l'Ajuntament, a les urbanitzacions Royal park i Can Pla i a Gualba de Baix.