1 de 10

Dijous de màniga curta: Catalunya trencarà la barrera dels 30 graus

Els termòmetres batran rècords abans de la davallada de les temperatures del cap de setmana

Pugen les temperatures | Miquel Comas Dorca
per Nació, Barcelona | 30 de març de 2023 a les 00:00 |
Fa dies que la meteorologia catalana flirteja amb la barrera dels 30 graus de temperatura i, finalment, aquest dijous la superarà. Ho farà a l'interior del país i a les Terres de l'Ebre, tot i que el mercuri s'enfilarà als termòmetres de tot Catalunya. Tot, en un dia marcat per l'estabilitat, amb núvols prims i innocus arreu. 

 


A Barcelona es registraran 10 graus durant la primera meitat del dia, que s'enfilaran fins al 19 a la tarda. A Girona les temperatures també cauran fins als 10 graus al matí i arribarà als 19 a la tarda. A Lleida, es registraran 8 graus a primera hora i 28 després de dinar -superada pels 30 a Mora d'Ebre-, mentre que a Tarragona, el mercuri s'elevarà des dels 8 graus matinals fins als 17.

 


El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) preveu que la jornada s'iniciï amb estrats de núvols baixos al terç sud, que desapareixeran al migdia, perquè el sol copsi tot el país. No s'esperen precipitacions a cap punt i el vent es veurà reforçat a la costa catalana, amb alguns cops forts a la Costa Central i al sud de la Costa Brava.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació